Производител и вносител на интериорен текстил

Основана през 1991г, фирма Бибтекс в качеството си на официален представител на фирма Agatex, Канада е една от първите фирми вносител на дамаски на българския пазар. През 2002г. започва производство и първата фабрика на фирма Бибтекс за дамаски, осланяща се на световните тенденции в дизайна и европейските стандарти за качество. През 2014г отвори врати и новото ни представителство в гр. София и така се роди и новият ни бранд bibtex HOME.

Днес, след 26г. работа в сферата на интериорния текстил смеем да твърдим, че можем да Ви предложим изключителна селекция от интериорен текстил (дамаски, еко кожи, пердета, шалтета, спално бельо и хавлиени изделия), вдъхновена от различните интериорни стилове и поднесена с много усет от нашия дизайнерски екип по начин, позволяващ лесно да откриете най-подходящите интериорни решения за Вашия дом, за което спомагат също така и компетентните ни консултанти, и креативното ни шивашкото ателие.

Като производител и директен вносител ( от Испания, Белгия, Германия, Канада, Турция, Египет и др.) на текстилите, които предлагаме, можем да си позволим да поддържаме както оптимални складови наличности от всички предлагани от нас артикули, така и постоянни изключително конкурентноспособни цени.
Нашият текстилен свят Ви очаква в гр. София на бул. Скобелев 49 и в гр. Пловдив на ул. Отец Паисий 17. Заповядайте!