view style:

View: 12 / 24 / ALL

 • Vigo, 18,50лв/м

  Цена: 18,50лв/м
  Състав: 83% полиестер, 17% вискоза
  Ширина: 140см

 • PETRA, 16,80лв/м

  Цена: 16,80лв/м
  Състав: 20% памук, 80% полиестер
  Ширина: 140см

 • Grenada, 18,50лв/м

  Цена: 18,50лв/м
  Състав: 83% полиестер, 17% вискоза
  Ширина: 140см

 • Boucle, 25лв/м

  цена: 25 лв/м;
  състав: 100% полиестер;
  ширина: 140 см

 • Loma, 21лв/м

  цена: 21 лв/м;
  състав: 100% полиестер;
  ширина: 140 см

 • MASERATI, 18лв/м

  Цена: 18лв/м
  Състав: 100% полиестер
  Ширина: 140см

 • Simla & Fuego & Anfora, 24лв/м & 19лв / м & 22.70лв / м

  Simla
  цена: 24 лв/м;
  състав: 65% полиестер; 26% полиамид; 10% акрил;
  ширина: 140 см

  Fuegо
  цена: 19 лв/м;
  състав: 55% полиестер; 26% памук; 12 % полиамид; 7% акрил;
  ширина: 140 см

  Anfora
  цена: 22.70 лв/м;
  състав: 100% полиестер;
  ширина: 140 см

 • ANFORA, 22,70лв/м

  Цена: 22,70лв/м
  Състав: 100% полиестер
  Ширина: 140см

 • DORA BLANCA, 32лв/м

  Цена: 32лв/м
  Състав: 62% памук, 24% акрил, 14% полиамид
  Ширина: 140см

 • Loma, 21лв/м

  цена: 21 лв/м;
  състав: 100% полиестер;
  ширина: 140 см

 • ATX, 20,50лв/м

  Цена: 20,50лв/м
  Състав: 100% полиестер
  Ширина: 140см

 • ANFORA, 22,70лв/м

  Цена: 22,70лв/м
  Състав: 100% полиестер
  Ширина: 140см