Основана през 1991 г. като официален представител на фирма Agatex, Канада, „Бибтекс“ е една от първите компании, вносители на дамаски на българския пазар. През 2002 г. фирмата започва производствена дейност и открива първата си фабрика за дамаски, следвайки световните тенденции в дизайна и европейските стандарти за качество. За изминалите вече 30 години наши партньори са утвърдени производители на мебели, дизайнери и тапицерски студиа от страната и чужбина – надежден индикатор както за качеството на предлагания от „Бибтекс“ текстил, така и за нашия професионализъм и коректност.

През 2014 г. отвори врати и единственото официално представиотелство на фирма „Бибтекс“ в гр. София, с което се роди и новият ни бранд Bibtex Home,  в чиято концепция се включва освен обслужването на клиенти на едро (производители на мебели, тапицери, дизайнери и пр.), но и обслужване на клиенти на дребно.

За всички Вас сме приготвили изключителна селекция от интериорен текстил (дамаски, пердета, еко кожи) и екстериорен текстил (градински текстил и текстил за тенти), представена от дизайнерския ни екип посредством специално изработени каталози, визуализации и разнообразие от изготвени модели на пердета. Стремежът ни е да превърнем избора на интериорен текстил в удоволствие и вдъхновение за Вас. На Ваше разположение са нашите компетентни консултанти и креативното ни шивашко ателие.

Основното ни предимство е, че в качеството си на производител и директен вносител на всички текстили, които предлагаме, можем да си позволим да поддържаме оптимални складови наличности и да предложим на своите клиенти изключително конкурентоспособни цени.

Богатият текстилен свят на „Бибтекс Хоум“ Ви очаква в гр. София – бул. „Ген. М. Д. Скобелев“ № 49, и в гр. Пловдив – ул. „Отец Паисий“ № 17.

Заповядайте!