1805-K2--13
1805-K2---11805-K2---41805-K2--111805-K2-121805-K2--13

1805 K2, 16лв/м

Цена: 16лв/м
Състав: 100% полиестер
Ширина: 140см

SKU: 1805 K2. Category:

Комбинира се с…

 • NEPI, 15,20лв/м

  Цена: 15,20лв/м
  Състав: 100% полиестер
  Ширина: 140см

 • ANFORA, 24.90лв/м

  Цена: 24.90 лв/м
  Състав: 100% полиестер
  Ширина: 140см

 • LOTUS, 15,50лв /м

  Цена: 15,50лв/м
  Състав: 100% полиестер
  Ширина: 140см

 • 1805 K3, 16лв/м

  Цена: 16лв/м
  Състав: 100% полиестер
  Ширина: 140см

 • 1805, 16лв/м

  Цена: 16лв/м
  Състав: 100% полиестер
  Ширина: 140см

 • PANAMERA, 15,60лв/м

  Цена: 15,60лв/м
  Състав: 100% полиестер
  Ширина: 140см