8201G-WP-4
8201G-WP-48201G-WP--8201G-WP-

8201G-WP, 20лв/м

Цени:
8201 G WP: 20 лв/м
8201 3 WP: 16,50 лв/м
8201 5 WP: 17,50 лв/м

Състав: 40% вискоза, 60% полиестер
Ширина: 140см

Category: